Onze Mazda 3 2.0 Sky-active

Herperduin

Forumguru
Ik vind het nu al mooi zonder verdere aanpassingen. Gewoon schitterend om te zien juist omdat jullie er zoveel aandacht aan schenken. Witte velgen vind ik wel mooi staan overigens!
@JeSko Jouw verhaal over keuze van wrap en een ander in de buurt snap ik wel. Je was helemaal ingesteld op iets unieks en dan blijkt er heel dichtbij dat het toch niet zo uniek is. Als je je eraan stoort, dan niet aan beginnen. Iedereen kan er anders naar kijken maar het is jullie auto en gevoel erbij.
Ik vind alleen daarom al jouw verhalen leerzaam om beetje te weten wat er allemaal achter zit als ik een getunede en gewrapte auto zie. Een snel oordeel is zo gegeven maar juist erg leuk om te lezen hoe de liefde voor een auto visueel tot uiting wordt gebracht. Keep up the good work :thumbsup:
 

JeSko

Forumguru
Thanks @Herperduin

Ik vind hem ook al erg geslaagd, het helpt ook dat het, naar onze mening, standaard al een erg mooie wagen is. Die lijnen gaan niet vervelen, als we mensen zeggen dat de auto 10 jaar oud geworden is in Mei, schrikken ze allemaal, niemand schat hem 10 jaar en ook naast het nieuwe model oogt hij niet gedateerd naar onze mening.

Achter elke getunede wagen kan inderdaad een idee of verhaal zitten, echter is het in België heel veel copy paste, en dat willen we vermijden met onze auto's en vandaar annuleren we, met tegenzin, de bestelling. Dat we niet willen meedoen aan copy paste gedrag vertaalt zich ook in onze keuzes qua auto's, een Mazda 3 zie je amper in de Belgische tuning scène, bij mijn weten is er nog één aanwezig en dat is het dan. Mijn Skoda is ook vrij zeldzaam in België qua tuning, weliswaar meer als de Mazda van mijn vrouw maar veel minder dan bv een Golf GTI/Scirocco of een BMW 1/3 reeks.
 

Fmoon

Forumguru
Haha serieus hoe toevallig is dat. Ik snap je overigens volledig. Met de Octavia RS hoopte ik ook nooit iemand vanuit de buurt tegen te komen in exact eenzelfde in het blauw. Die kans was dan nog groter dan de met jou voorgenomen kleur!
 

Canon-Eye

Forumguru
Wees blij dat je er net op tijd achter gekomen bent!
Is toch een stuk beter dan dat je 'm was tegengekomen op de terugweg van ophalen bij de wrapper...
 

JeSko

Forumguru
Morgen afspraak met mijn kameraad, omdat het iets verzekeringstechnisch is moeten de vergoede werken uitgevoerd worden, we kunnen wel een creditnota krijgen, maar die gaat dan naar de garage, die het geld automatisch en verplicht terugstort aan onze verzekering. Dus het is ofwel laten wrappen ( wanneer maakt niet uit ), ofwel het geld kwijt, ergens ook wel logisch natuurlijk. Maar goed, morgen kleuren kiezen, maar deze is een grote kanshebber aangezien we de Inozetek wel nog steeds geannuleerd hebben, wat geen probleem was.

Een colorshift folie van het merk Avery Dennison.

IMG-20240517-WA0008.jpg
IMG-20240517-WA0009.jpg
 
Bovenaan Onderaan