Accu en Benzine indicatie verlichting knippert af en toe.

Hallo allemaal,

Tijdens een rit gisteren viel me op dat af en toe mijn accu en benzine verlichting in mijn dashboard af en toe knippert. Iemand dit ook wel eens gehad? En wat kan ik doen?
Geen idee wat te doen.
 

Eltjo

Forumguru
Analoge klokken verlichting?
Ik heb bij mijn SII in 9 jaar 2 LED's vervangen in de analoge klokken; tankinhoud en motortemperatuur zijn in serie geschakeld en gaan dus tegelijk knipperen of uit.

Kijk eens naar deze topics (demontage zal niet veel anders zijn);

Dashboard led verlichting deels defect

ik vind dat blauw niet perse mooi maar ik vind je reparatie wel heel erg knap!
www.skodaforum.nl
en
https://www.skodaforum.nl/forum/i/lampje-wijzer-toerenteller-stuk.36550/#post-1029492
en

Hoe wijzers snelheidsmeter e.d. losmaken?

De LED's van de temperatuur en brandstof zijn gelijktijdig uitgevallen en wilde ik repareren. Alle andere LED's van de plaat, maar alle wijzerverlichting werkt wel. Alles is gelukt en heb ik open maar ik krijg alleen dit dus niet voor mekaar; De methode zou dus loswrikken zijn, met b.v. een...
www.skodaforum.nl
 

jesse_s93

Forumguru
Dit is een bekend probleem bij de Octavia IV, in ieder geval bij de PHEV. Betreft een softwareprobleem en na het updaten is het opgelost. Bij je dealer kun je aangeven dat het een bekend probleem is en bekend staat intern onder TPI nummer: 2068282/3. Ik heb het ook gehad en na het updaten van de virtual cockpit geen probleem meer gehad.

Zie tevens deze link: https://www.briskoda.net/forums/top...nel-fpk-flickering-indicator/#comment-5721464
 
Thanks voor je info. Zal eens vragen of de dealer waar wij de auto in onderhoud hebben dit ook kan doen voor ons. Anders moet ik even een bezoekje brengen aan een Skoda dealer.
 
Bovenaan Onderaan