Fabia tdi 1.4 70/80 of tdi 1.9 WEET T NIET?!?!?

Status
Niet open voor verdere reacties.

superjef

Nieuw lid
Sta op het punt om een fabia combi tdi te bestellen, alleen de motorkeuze bezorgt me hoofdpijn. Ik rij redelijk veel (40.000 km per jaar) en twijfel tussen de verschillende diesels. weet nog steeds niet of ik de 1.4 of toch de 1.9 moet nemen.

Wie heeft ervaring met een 1.4 TDI met ongeveer 150.000 op de klok? en is deze rap genoeg?

HELLUP
 

DJNeO

Actief lid
als ik het geld ervoor zou hebben wist ik het wel!!
de 1.9TDI!!!!

Je rijdt 40.000km per jaar.... das geen kattepis, dan wil je toch ook iets lekkers onder je kont hebben!
die 1.9 is echt lekker snel!

de 1.4 is wel rap (de 51KW) maar als je van een 1.9 hebt geproefd.... /forum/images/graemlins/cheer.gif
 

superjef

Nieuw lid
woon in België aanschafprijs tussen de 51kw en de 1.9tdi is nog geen 700 euri. Ben alleen bang dat de 1.4 na 3 jaar rijden redelijk op zal zijn
 

Chris

Lid
700€ niet twijfelen en voor de 1.9 gaan, tenzij je de BIV en taks te hoog vindt.............
 
Lijkt me ook.Ook wij zijn aan het wachten op onze nieuwe en hebben gekozen voor de 1.9 TDI.Zeker als je zoveel op de weg zit,denk ik dat je wel wat soepeler en rapper rijdt in de 1.9.Op een hele nieuwe Fabia maken het die paar honderd euro dan ook niet meer vonden we.Dan liever op een ander onderdeel(minder dure radio bv)besparen.Ik denk dat je er spijt van krijgt als je voor de 1.4 gaat.Maar het is natuurlijk JOUW keus,succes ermee!!!!!
 

Exciter

Administrator
dan heb jij dus de twee rode letters genomen? Dat je er net zo tevreden mee mag zijn, als wij hier... Hij is HEERLIJK!!!
 

superjef

Nieuw lid
Re: fabia tdi 1.4 70/80 of tdi 1.9 WEET T NIET?!?!?

weet niet eens of ie rooie letters heeft. Heb allen vernomen dat ie inderdaad erg goed moet zijn. Heb hem lekker compleet uitgerust ,met parkeersensors, cruisecontrol en skoda symphony setje
 

Wallie

Lid
Re: fabia tdi 1.4 70/80 of tdi 1.9 WEET T NIET?!?!

2 rooie lettertjes heeft ie /forum/images/graemlins/smile.gif
 

superjef

Nieuw lid
Re: fabia tdi 1.4 70/80 of tdi 1.9 WEET T NIET?!?!

als ik even de onbeleefde vraag mag stellen, De mijne heb ik in belgie gekocht want daar woon ik. Nu weet ik dat daar de wagens een stuk goedkoper zijn (BPM), maar ben benieuwd hoeveel exact dit nu scheelt op deze wagen incl. opties. Ik heb er incl. 1000 inruil voor mn ouwe afgetrapte escort diesel 13,5 duuzend voor betaald (combi disney on ice plus + metallic lak, trekhaak en middenarmsteun0. heeft er iemand een vergelijkbare uitrusting en zoja wat kostte die in NL?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan