Kodiaq dag storing

Vandaag weer het een en ander meegemaakt in Hongarije , 20 km gereden en daarna getankt, stap in de wagen zet contact aan en krijg de melding wagen parkeren versnellingsbak defect, netjes gedaan en pechhulp ingeschakeld. Een paar uur later was de oprijwagen er en werden we naar de dichtstbijzijnde Skoda dealer gebracht , eenmaal daar aangekomen moest de auto van de oprijwagen af en werkte alles weer naar behoren. De garage was gesloten tot maandag dus in overleg met de pechhulp de auto weer meegenomen.

Terug op de vakantiebestemming heeft de auto een half uurtje stil gestaan en was hetzelfde probleem weer terug een teder klopje op pook en alles werkt weer.
 

Bijlagen

  • IMG-20230729-WA0010.jpg
    IMG-20230729-WA0010.jpg
    568,1 KB · Weergaven: 21

Rainesh

Forumguru
Volgende keer als je zo een storing krijgt. Even de auto volledig uit en op slot. 20-30min wachten en dan starten. Versnellingsbakken krijgen weleens de melding "Transmission locked" en dat komt omdat die even niet goed wakker geworden is. Wordt soms veroorzaakt door een sensor.

Maar sws even uitlezen.
 
Oorspronkelijk plan was nog door te rijden naar Servië , maar die gok gaan we niet nemen. Morgen even aankijken of de storing nog terugkomt, voor nu is de auto storingsvrij.
 
  • Leuk
Waarderingen: EdK
Bovenaan Onderaan