Skoda fabia 2006 epc melding

Judith1998

Nieuw lid
Wij hebben vorige week een Skoda Fabian gekocht uit 2006. Eerst was er niks aan de hand maar toen we thuis waren gaf die opeens de melding EPC aan en er was toen ook geen vermogen in de auto. Na nog een keer opnieuw starten was er niks aan de hand. Vandaag weer geprobeerd en nu moesten we wel 6 keer opnieuw starten voordat hij aan ging en de melding eruit was. Als de melding er niet in staat en als de auto aan gaat rijd hij voor de rest goed en lijkt er niks aan de hand. Wij hebben echt geen idee wat het zou kunnen zijn, iemand ook zoiets mee gemaakt of een idee wat het zou kunnen zijn?
 

Tees

Donateur
Actie nummer 1 is laten uitlezen. Een EPC lampje betekent dat er iets in de powertrain mis is, maar dat kan van alles zijn. En zo te horen is t niet iets waar je nog even een tijdje mee rond wilt rijden.
Als je de wagen bij een bedrijf hebt gekocht, zou ik overigens meteen ermee terug gaan en mag de verkoper het voor je oplossen. Kleine kans dat dit niet al aanwezig was voordat je m kocht.

Actie nummer 2 is trouwens jezelf even voorstellen in de Meet & Greet, dat kunnen veel actieve leden hier waarderen.
 
Laatst bewerkt:

Hakar

Donateur
@Tees bij actie 2 nog een toevoeging, in het profiel de woonplaats vermelden, kan het zomaar zijn dat een actief lid in enen aanbiedt om de auto uit te lezen tegen een veel gunstiger tarief dan de meeste garages.
 
  • Leuk
Waarderingen: Tees
Bovenaan Onderaan