Versterkers en de bekabeling naar achteren

mothergoose

Actief lid
Hallo,

Ik wil graag in mijn nieuwe O2 2 losse versterkers en mijn wisslelaar achterin gaan plaatsen. Weet iemand hoe de dorpel bekleding netjes los gemaakt kan worden? Ik heb al wel gevonden hoe het dashboard ui elkaar moet, maar nu de bakabeling nog niet zichtbaar naar achteren weg werken. /forum/images/graemlins/confused.gif
 

Exciter

Administrator
Als ik het goed heb, is het allemaal klik-systeem. Gewoon voorzichtig omhoog tillen dus.
 
Erikje,

Jij hebt je auto toch ook bij Niewkoop besteld he? Wat was nou jouw uiteindelijke levertijd? De mijne is dus vorige week besteld en de dealer zei 8 tot 10 weken. Maar misschien is ie er al wel eerder. Hoezo ongeduldig....
 

mothergoose

Actief lid
Kazuka, ik heb 7 weken moeten wachten, incl inbouwen van opties. Ervaring leert wel dat af en toe langs gaan of bellen met de dealer wel helpt.
 

Erikje

Actief lid
Kazuka, hij is week 47 besteld en wordt morgen geleverd, althans dat is de bedoeling. 12 weken dus, maar dat is inclusief 2 weken leerinbouw en deze week (inbouw audio/video) en het wegwerken van de lakbeschadiging aan de als gevolg van lomp vervangen van originele stoel, wrs door de dealer maar dat heeft ie nog niet bevestigd. Daarnaast onderschrijf ik het vele bellen en langsgaan want wat alle partijen die bij mijn auto betrokken zijn veel te weinig doen is COMMUNICEREN. Ongelooflijk hoe de klant (ik dus) alle partijen (dealer, leerinbouw, audioinbouw) aan elkaar moet koppelen om alles te stroomlijnen en te plannen/op de details letten. Doe je dat niet, dan ben je echt overgeleverd aan de goden, ik zweer het en ik kan je zeggen dat ze toch behoorlijk wat aan me verdienen! Enige haast en pure focus op de klant kent men niet. Als ik dat bij mijn klanten zou doen.... Maar goed, mijn verkoper van Nieuwkoop is vandaag vrij en morgen op cursus (hoorde ik vandaag) dus ik ben zeer benieuwd of morgen de auto klaar is. Ik sta in elk geval morgenmiddag op de stoep bij ze. Zo, dat is eruit!
 

Erikje

Actief lid
PS de inbouw van audio en video verloopt gelukkig wel voorspoedig en is morgenochtend klaar, wordt echt heel mooi. Foto's volgen snel, met name de centerspeaker in het klepje bovenop het dashboard is super ingebouwd.
 

Zoef

Actief lid
Erikje; je makt me errug nieuwsgierig naar je auto. Ik heb al e.e.a. bekeken op het bijgevoegde linkje van je en chapeau! ziet er zeer gelikt uit, en lijkt me meer dan fantastisch klinken! Ik heb je al eens gemeld dat ik de enkeldinsuitvoering van hetzelfde systeem heb. Ik heb twee Hifonics versterkers en een focal composetje erin. Jij hebt RF, gaat in ieder geval lekker hard! /forum/images/graemlins/super.gif. Zou hem wel graag willen zien/horen/ruiken. Heb je dat leer bij een specialist laten maken? Kun je een richtprijs geven? in nl of in belgie?
gr.
Sandor
 

mothergoose

Actief lid
Erikje, ik ben heel nieuwschierig naar je vorderingen. Wat ee ongelofelijke bak wordt dit zeg...... Ik ben erg benieuwd naar je geuids kwaliteit.
 

Erikje

Actief lid
Op 11 maart is er een meeting in Ehv, wellicht dat ik ook ff aankom.

@Zoef: het leer is een verhaal apart: in de prijslijst wordt leer als optie (af-fabriek) en als accessoire genoemd. In nov 2005 was leer af-fabriek 2500 euro als accessoire 2000 euro I(nu is leer als optie 1850 euro /forum/images/graemlins/407.gif). Voor beide geldt dat het standaard wordt geleverd via PON in 12 kleuren. Nou ben ik niet snel tevredcen, en gelukkig kan ook via andere partijen geleverd worden (mijn leerinbouw is gedaan door een bedrijf dat dat normaal gesproken voor Saab doet; mijn dealer is ook dealer van Saab, zit er mooi in). De prijs blijft dan hetzelfde, zelfs met mijn maatstoel, waarvan men geen patronen standaard heeft liggen!. Dat is dus een goede deal, want het heeft ze 1 week extra werk gekost...
 

mothergoose

Actief lid
OKAY, ik wacht het even af. Zal toch het voorjaar worden, ik moet het buiten doen... /forum/images/graemlins/koffie.gif
 

Zoef

Actief lid
</font><blockquote><font class="small">Citaat:</font><hr />
Op 11 maart is er een meeting in Ehv, wellicht dat ik ook ff aankom.


[/ QUOTE ]
Ik moet nog even kijken of ik überhaupt wel kan. Ik coach de F-jes 's morgens en de dag erna is er ook al een meeting van de TDI club die ik wil bijwonen...
Nou ja, ik zal wel zien of mijn vrouw het goedkeurt... /forum/images/graemlins/407.gif
 

Erikje

Actief lid
@Zoef, je woont in "midden nederland".. PM me even, ik werk in midden nederland dus wellicht dat we elkaar kunnen treffen.
 
Bovenaan Onderaan