Voorstellen

WillemJan

Forumguru
Hoi,

Ook ik ben nieuw op het forum. Via Autoweek kwam ik hier terecht.

Ik rijd nu nog in een Fabia 1.9 TDI Elegance. Maar ik mag van mijn baas een nieuwe auto gaan uitzoeken en dat wordt hoogstwaarschijnlijk de Octavia Ambiente met cruise control, climacontrol en allerlei andere zaken. Lijkt me een mooie auto. Alleen de proefrit moet ik nog maken.

Mijn allereerste ervaringen met Skoda waren uitermate slecht! Nu ga ik even 10 á 15 jaar terug in de tijd. Mijn ouders wilde een nieuwe auto kopen en ze kwamen bij Skoda terecht. Wij die auto in. En dat ding reed vreselijk sloom. Er zat helemaal geen pit in. In z'n 5 trok het ding niet eens op. Het was vreselijk.

Vele jaren later kwam de 'wijsheid' alsnog. Ik kreeg de kans om in de Fabia te gaan rijden, en die was werkelijk superpittig! Af en toe rijd ik zelfs met piepende banden weg. En hij rijdt ook lekker, ook bij de langere afstanden. En zuinig natuurlijk.

Ik ben ook zeer aktief in de luchtvaart. En wat wil het toeval nu: ik vlieg ook op vliegtuigen die uit Tsjechië komen. Veel vliegtuig voor relatief weinig geld.

Groetjes... WillemJan
 

Exciter

Administrator
Hoi, WillemJan

vlieg je op Aero's?

Leuk, ik wou dit ook altijd gaan doen. Op een of ander manier komt het er niet van.

Wel, welkom tussen ons, en wij wensen jou geen nare ervaringen meer met de Skoda's (zal toch ook niet meer?).
 

WillemJan

Forumguru
Hoi Exciter,

Neen, ik vlieg op de TL Sting microlight. En dat bevalt heel erg goed. Dus Tsjechisch op de grond en in de lucht!

Neenee, geen nare ervaringen meer hoor. Sterker nog, ik ga een Fabia 1.9 TDI Combi bestellen. Kan ik weer 4 jaar Skoda rijden (lease). En als ik over 4 jaar weer mag kiezen, dan ga ik toch echt voor de Octavia. Die auto vindt mijn vrouw nu nog te groot, en daar voelt ze zich niet lekker in.

Met vriendelijke groeten,
Willem-Jan
 
Bovenaan Onderaan